DELSTYLING

Ved delstyling bruker vi møbler, og gjerne deler av dekoret som allerede er i boligen. Vi supplerer med det som måtte være nødvendig for at boligen skal få et innbydende inntrykk, og gi dine potensielle kjøpere en "hjemmekjær" følelse i det de kommer på visning.

For å få en rød tråd i stylingen står vi for siste finish og skaper en behagelig stemning med våre dekorellementer, tekstiler, dufter, krydder og planter som passer ditt hjem.

Vi kommer også med anbefalinger og tips til hva du selv kan gjøre før vi kommer å tar oss av resten av stylingen før fotografering og visning.

Det forutsettes av boligen er rengjort før styling.

FULL STYLING

Ved full styling forutsetter vi at boligen er ubebodd, rengjort og helt tom.

-Har du noen møbler igjen i boligen vurderer vi om disse kan bli stående.

Vi kommer også med tips til enkle ting du selv kan gjøre før vi kommer å supplerer med det som måtte være nødvendig for å skape en fin og hjemmekjær atmosfære for dine potensielle kjøpere-alt fra møbler, til sengetøy, dekorellementer og planter.

PRISLISTE

Innerom

Fra kr  5000

Uterom 

Fra kr 600

Prisene omfatter arbeid, transport og leie av nødvendige dekorellementer i inntil 6 uker. Deretter utgjør leien 15 % av totalsummen per uke. Ved langtidsleie inngås egne avtaler.


Ønsker du en gratis og uforpliktende bafaring av oss?