DELSTYLING

Ved delstyling bruker vi møbler, og gjerne deler av dekoret som allerede er i boligen. Vi supplerer med det som måtte være nødvendig for at boligen skal få et innbydende inntrykk, og gi dine potensielle kjøpere en "hjemmekjær" følelse i det de kommer på visning.

For å få en rød tråd i stylingen står vi for siste finish og skaper en behagelig stemning med våre dekorellementer, tekstiler, dufter, krydder og planter som passer ditt hjem.

Vi kommer også med anbefalinger og tips til hva du selv kan gjøre før vi kommer å tar oss av resten av stylingen før fotografering og visning.

Det forutsettes av boligen er rengjort før styling.


FULL STYLING

Ved full styling forutsetter vi at boligen er ubebodd, rengjort og helt tom. 

-Har du noen møbler igjen i boligen vurderer vi om disse kan bli stående.

Vi kommer også med tips til enkle ting du selv kan gjøre før vi kommer å supplerer med det som måtte være nødvendig for å skape en fin og hjemmekjær atmosfære for dine potensielle kjøpere-alt fra møbler, til sengetøy, dekorellementer og planter.

PRISLISTE

Innerom

Del styling

Fra 5000 NOK

Uterom

Del styling

Fra 600 NOK

1 Rom

Full styling

12000 NOK

2 Rom

Full styling

14000 NOK

3 Rom

Full styling

16000 NOK

4 Rom

Full styling

18000 NOK

100-150 kvm

Full styling

26000 NOK

150-200 kvm

Full styling

28000 NOK

200 + kvm

Full styling

Pris etter avtale

Uterom

Full styling

Fra 1500 NOK

Prisene omfatter arbeid, transport og leie av nødvendige dekorellementer i inntil 6 uker. Deretter utgjør leien 15 % av totalsummen per uke. Ved langtidsleie inngås egne avtaler.

*Ved spesielt tunge oppdrag vil det komme et pålegg i pris. Eksempel om du bor i blokk uten tilgang til heis, eller om parkering er langt unna boligen. 

Ønsker du en gratis og uforpliktende befaring?