OM OSS

JOY Styling består av et team interiørglade mennesker med sansen for detaljer og hjemmets sjel -og det gøyeste vi vet er å kunne leke med ulike stiler for å gi deg og ditt hjem det perfekte utrykk.

Vi jobber kontinuerlig med våre samarbeidspartnere og ønsker å kunne tilby våre kunder gode avtaler og fine priser.

Vi jobber mye med styling av boliger som skal ut for salg, samt interiørveiledninger og inspirasjons-collager for både utbyggere og privatpersoner som bygger nytt eller renoverer. 

Trenger du inspirasjon og tips, eller ønsker du å overlate hele jobben til noen andre? Vi hjelper deg gjerne.


Veronica 

Eier og daglig leder av JOY Interiør & Styling -En kreativ sjel med øye for detaljer. Jeg er opptatt av lunhet og sjarm i hjemmet, og mine største interiørsvakheter må være puter,pledd og lys i kombinasjon med planter.

Jeg har alltid hatt et hjerte for interiør, og allerede fra barndommen av har jeg elsket å jobbe med hendene -snekkring, scrapbooking, ommøblering  og bygging av alt fra lego til puslespill.  

Det å få komme inn i andres hjem og lage et koselig miljø hvor minner skal skapes, det er drømmejobben det!

Kontakt: 95848794 / veronica@joystyling.no
Susanne

En interiørglad perfeksjonist fra Bergen. 

Jeg har så lenge jeg kan huske vært opptatt av interiør, men det var ikke før jeg fikk min første jobb i en interiørbutikk at jeg virkelig ble bitt av basillen -og siden den gang har duse farger og hygge i hjemmet stått mitt hjerte nært.

Duse farger, praktiske løsninger og lunhet er også det som beskriver min stil aller best.

Kreativitet og gjenbruk er noe av det gøyeste jeg vet, og det er utrolig givende å få jobbe med og hjelpe andre til å skape sitt drømmehjem.

Kontakt: 97184510 / susanne@joystyling.no