OM OSS

JOY Interiør & Styling startet med en jentedrøm, og etter mange års sparing -og litt krangling med janteloven, hadde jeg endelig nok kapital og mot til å satse på drømmen om å drive mitt eget.

I 2016 startet jeg mitt første AS og åpnet showroom ved siden av min daværende fulltidsjobb. og bare et halvt år etterpå tok jeg kanskje min skumleste avgjørelse hittil i livet -jeg sa opp jobben og åpnet butikk.

To år senere var det på tide å ta steget enda lengre og JOY Interiør utvides til JOY Interiør & Styling.


JOY Styling består av et team interiørglade mennesker med sansen for detaljer og hjemmets sjel -og det gøyeste vi vet er å kunne leke med ulike stiler for å gi deg og ditt hjem det perfekte utrykk.

Vi jobber kontinuerlig med våre samarbeidspartnere og ønsker å kunne tilby våre kunder gode avtaler og fine priser.

Vi er også god på styling av boliger som skal ut for salg -trenger du inspirasjon og tips, eller ønsker du å overlate hele jobben til noen andre? Vi hjelper deg gjerne.

Vi er alle kreative sjeler, og sammen skaper vi magi. 

 

Veronica 

Eier og daglig leder av JOY Interiør & Styling -En kreativ sjel med øye for detaljer. Jeg er opptatt av lunhet og sjarm i hjemmet, og mine største interiørsvakheter må være puter,pledd og lys i kombinasjon med planter.

Jeg har alltid hatt et hjerte for interiør, og allerede fra barndommen av har jeg elsket å jobbe med hendene -snekkring, scrapbooking, ommøblering  og bygging av alt fra lego til puslespill.  

Det å få komme inn i andres hjem og lage et koselig miljø hvor minner skal skapes, det er drømmejobben det!

Kontakt: 95848794 / veronica@joystyling.no
Susanne

En interiørglad perfeksjonist fra Bergen. 

Jeg har så lenge jeg kan huske vært opptatt av interiør, men det var ikke før jeg fikk min første jobb i en interiørbutikk at jeg virkelig ble bitt av basillen -og siden den gang har duse farger og hygge i hjemmet stått mitt hjerte nært.

Duse farger, praktiske løsninger og lunhet er også det som beskriver min stil aller best.

Kreativitet og gjenbruk er noe av det gøyeste jeg vet, og det er utrolig givende å få jobbe med og hjelpe andre til å skape sitt drømmehjem.

Kontakt: 97184510 / susanne@joystyling.no