INTERIØRVEILEDNING

Skal du selge, eller ønsker du en forandring i hjemmet? Vi hjelper deg gjerne, og tar oppdrag store som små. Vi kommer gledelig på befaring , men kan også hjelpe ved god dialog over telefon/mail hvor du kan sende oss bilder av rommene du ønsker hjelp til. 

Etter samtale med deg hvor vi plukker opp dine tanker og ønsker setter vi sammen en inspirerende collage med både farger og tekstiler, samt tilbud på møbler og dekor om dette er ønskelig.  Vi elsker å leke med interiøret og tar alle stiler -vårt fokus ligger i å gi hjemmet den sjelen det fortjener og finne en balanse som passer både huset og dere som skal skape minner der. Skal du selge boligen tilpasser vi oss boligens segment.

Vi hjelper også til ved større prosjekter. Skal du renovere, eller holder du på med nybygg? Vi kommer gjerne med tips og inspirasjonscollager -og ønsker du at vi blir med på hele prosessen stiller vi så klart opp. Vi har en god  dialog og et godt forhold til våre samarbeidspartnere, og hos oss kan du også få spesialtilpassede priser på alt fra tapeter, møbler og dekor. 

Har du spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss. 


PRISLISTE

Interiørveiledning

-inkludert referat 

1500 NOK

Interiørveiledning pr.time

 -gratis befaring

600 NOK

Store prosjekter

Pris etter avtale

Prisene inkluderer mva.

*tillegg i pris kan forekomme ved store oppdrag, men aldri uten at dette er avklart på forhånd.

Interiørveiledning

Denne tjenesten passer for deg som ønsker veiledning før salg av bolig, samt om du ønsker tips og trist til egen bolig.

Vi kommer på besøk og går igjennom rommene du/dere ønsker å forandre. Vi kommer med våre synspunkt, og sender et referat etter besøket.

Varighet: 1 time

Interiørveiledning pr.time

Skal du pusse opp, renovere, eller bygge nytt? 

Vi kommer på gratis befaring, blir kjent med våre kunder og deres behov før vi setter i gang med en plan for å skape ditt drømmehjem. Vi setter sammen collager og kommer med forslag til møblering. Vi kan også bistå med hjelp til tegning av kjøkken, baderom og hva du ellers måtte trenge. Ønsker du at vi blir med på shopping og valg av fliser, gulv, møbler -vi stiller opp! 

Vi har også fine samarbeidspartnere som kan bistå med gode avtaler til våre kunder. 

Varighet: etter avtale

Ønsker du er gratis og uforpliktende befaring?

Bor du ikke på Sotra, Askøy, Knarvik eller i Bergensområdet? Fortvil ikke -vi kan også ta oppdrag via mail/telefon i form av utfyllende beskrivelse samt bilder/video.